Privéles

Het is mogelijk om op afspraak een privé yogasessie aan te vragen. De privé yogasessie wordt gegeven in de ruime lesruimte van Verdieping51 in Rotterdam-Zuid.

Een persoonlijke yogales, helemaal ingericht op de individuele behoeften, kan U enorm helpen om ook in het dagelijks leven stappen te maken. Een privé yogales geeft U de mogelijkheid om gericht vragen te stellen en de aandacht te richten op oefeningen die specifieke klachten of beperkingen bewust en inzichtelijk maken. De gebruikte oefeningen tijdens de persoonlijke les zijn op maat gesneden en toegankelijk zodat U de kennis en vaardigheden thuis kan toepassen. Bovendien biedt een individuele les ook aan mensen, die zich vanwege het Corona-virus nog niet in een groep willen begeven, de mogelijkheid om in de lesruimte yogalessen te blijven volgen.

  • Een individuele yogales kan om verschillende redenen inspirerend en verrijkend zijn.
  • U bent herstellende bent van een operatie of ziekte
  • U bent vanwege een fysieke of mentale/emotionele/psychische beperking niet in staat om yogalessen te volgen in een groep.
  • U wilt een diepe ontspanning ervaren en deze ervaring verbinden met een goed gesprek.
  • U wilt de persoonlijke beleving en beoefening van yoga verdiepen en heeft hulp nodig bij het opzetten van een persoonlijk oefenschema.

Het is ook mogelijk om een privé yogasessie via een livestream te volgen.

Voor het volgen van een privé yogasessie heeft U gemakkelijk zittende kleding en een (hand-) doek nodig. Alle materialen (yogamatten, dekens en kussens) zijn aanwezig in de lesruimte.

Een privé yogasessie duurt 1,5 uur. Het lestarief is €65,- per yogasessie.

Klik hier om u aan te melden voor een privé yogasessie.